dredging by hydac & hycom Hydraulic systems for CSDs, TSHDs, stone dumping vessels and split hopper barges

dredging BY HYDAC & HYCOM Hydraulic systems for CSDs, TSHDs, stone dumping vessels and split hopper barges
Geïnteresseerd in onze hydraulische producten & oplossingen?

Kies voor kracht, innovatie en flexibiliteit met een compleet dienstenpakket. Van ontwerp, engineering en fabricage tot montage en service.

Dredging

Hycom biedt oplossingen van hydraulische systemen voor deiningcompensatoren en lieraandrijvingen tot bodemdeur besturingssystemen en spud-liftinstallaties. Hycom is een vertrouwde leverancier van kwaliteitssystemen en –componenten die worden gebruikt om b.v. waterdichte deuren, boogdeuren, luiken en beweegbare dekken te bedienen.

Wij leveren het totale pakket, van cilinders, piping, hydraulische aggregaten en blokken tot complete systeeminstallatie en start-up, als het gaat om hydraulische systemen en componenten voor baggerschepen.
Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste punten als het gaat om hydraulische systemen en componenten voor baggerschepen. Hycom heeft de kennis en expertise om dit te bereiken, zoals blijkt uit de vele schepen die over de oceanen van deze wereld varen, uitgerust met een hydraulisch systeem dat door Hycom is ontwikkeld.

Wanneer u worstelt met een technische, hydraulische uitdaging of een partner nodig heeft die u kan helpen met grote complexe installaties, is Hycom uw partner!