civiele werken by hydac & hycom Stabiele civiele werken, zoals bruggen, sluizen en loopbruggen, die functioneren zoals het hoort

civiele werken BY HYDAC & HYCOM Stabiele civiele werken, zoals bruggen, sluizen en loopbruggen, die functioneren zoals het hoort
Geïnteresseerd in onze hydraulische producten & oplossingen?

Kies voor kracht, innovatie en flexibiliteit met een compleet dienstenpakket. Van ontwerp, engineering en fabricage tot montage en service.

Civiele werken

Bij Hycom, maken we gebruik van een unieke combinatie van hydrauliek en elektronica om bruggen, sluizen en loopbruggen (zoals roll-on-roll-off platforms) te bedienen. Op dit gebied kunnen wij u voorzien van een totaalpakket voor uw totale aandrijvings- en besturingssysteem.

Op het eerste gezicht, lijkt het simpel om stabiele civiele werken, zoals bruggen, sluizen en loopbruggen te maken, die functioneren zoals het hoort. Echter, hierbij komt veel technologie kijken. Gevestigd in Nederland, een land met veel water, is Hycom door en door thuis in hydraulische aandrijvingen voor de civiele techniek. Sterker nog, we hebben een schat aan ervaring opgebouwd en zijn dus goed uitgerust om u te helpen met uw hydraulische uitdaging.

Staalconstructiebedrijven en andere aannemers nemen al snel contact op met Hycom voor civieltechnische projecten. Hycom kan deelnemen aan een bouwcombinatie, is altijd flexibel en een teamspeler. Dat is dé manier om, als consortium, goede resultaten te behalen. Niet alleen levert Hycom een bijdrage aan nieuwe projecten, we plegen ook onderhoud aan bestaande werken, zoals het vervangen van leidingwerk en het reviseren van cilinders.