offshore &
Offshore wind
by hydac & hycom Hydraulische systemen en componenten voor heave compensation, lieren, kranen en andere offshore- en windtoepassingen, met of zonder constante spanning.

OFFSHORE & WIND BY HYDAC & HYCOM Hydraulische systemen en componenten voor heave compensation, lieren, kranen en andere offshore- en windtoepassingen, met of zonder constante spanning.
Geïnteresseerd in onze hydraulische producten & oplossingen?

Kies voor kracht, innovatie en flexibiliteit met een compleet dienstenpakket. Van ontwerp, engineering en fabricage tot montage en service.

Geïnteresseerd in onze hydraulische producten & oplossingen?

Kies voor kracht, innovatie en flexibiliteit met een compleet dienstenpakket. Van ontwerp, engineering en fabricage tot montage en service.

Offshore & Wind

Hycom is gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve, nieuwe hydraulische systemen voor het aandrijven van bv. hefsystemen voor zelf-heffende eilanden, schokdempers, actieve systemen voor deiningcompensatie en speciale lieren met of zonder constante spanning.

Ons professionele team bewijst zijn vindingrijkheid keer op keer. Hycom is vaak betrokken bij diepgaande discussies met u, onze klant, in de (voor)ontwerpfase, omdat wij weten hoe we om moeten gaan met de huidige eisen van alle belangrijke classificatiebureaus en de kennis hebben van de laatste hydraulische technologieën.
Het maakt niet uit waar uw systeem wordt ingezet, of het nu op zee is, op het land of onder water, Hycom kan u de beste hydraulische oplossing bieden.

Indien gewenst, kan Hycom de systemen ter plaatse inbedrijfstellen. Wij combineren zorgvuldige implementatie met flexibiliteit, werken met een duidelijke focus op resultaten omdat we weten hoe duur improductiviteit in deze branche is.

Active Heave Compensation System
  • Tot 85% energiebesparing
  • Geen stikstofgeneratie aan boord
  • Minder slijtage van totale systeem
  • Bestaande hydraulische lieren zijn eenvoudig om te bouwen naar het HeaveCom systeem
  • Gemakkelijk redundant te maken
  • Lager brandstofverbruik/ energieverlies