Vacature – Field Engineer 4.0 – HYDAC BV

Jij bent klaar voor de toekomst, jij bent Industrie 4.0!
De internationale industrie is in de voorfase van de 4e revolutie. Hydac biedt haar klanten alles om met hedendaagse technieken de processen te verbeteren. Van Cloud Services om centraal schepen over de hele wereld te monitoren, tot data-analyses van de grootste en meest gecompliceerde fabrieken. Om onze klanten te gaan voorzien van de meest optimale informatie zijn we op zoek naar een Field Engineer.
 
Locatie:

Deze functie kan worden uitgevoerd vanuit een van onze vestigingen in Nederland; Apeldoorn, Dordrecht, Drachten, Enschede, Helmond, IJmuiden.

Wat mag je verwachten van deze functie:

Als Field Engineer ga je door heel Nederland op bezoek bij (potentiële) klanten om:

 • CMX, de 4.0 software, te presenteren aan de klant en de voordelen per specifieke klant/branche uitlichten;
 • Interne vragen, betreffende CMX te beantwoorden en assisteren waar nodig;
 • Demo’s te geven van de (service) producten van Hydac.
 • Alle hardware benodigd voor 4.0 te verkopen (sensoren etc);
 • Offerte- en orderaanvragen te verwerken.

Om deze functie uit te kunnen oefenen krijg je een volledig ingerichte bus (Crafter) ter beschikking. Deze bus beschikt over alle technische snufjes zodat de klant een inzicht krijgt wat er allemaal mogelijk is met de hedendaagse techniek in de industrie.

Wat verwachten wij van jou:
 • Technische opleiding;
 • HBO werk en denkniveau;
 • Hydraulische kennis is een pré;
 • Woonachtig in de Randstad of centraal in Nederland;
 • Communicatief vaardig;
 • Vertaalslagen kunnen maken van problemen naar een oplossing.
Wat biedt HYDAC:

Een uitdagende baan bij een wereldspeler die je alle kansen biedt om je verder te ontwikkelen. je kunt rekenen op een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeids- voorwaarden.

Bedrijfsprofiel

HYDAC B.V., opgericht in 1993, is onderdeel van de HYDAC International GmbH. Na de acquisitie van Hycom B.V. in Apeldoorn, eind 2012, telt de organisatie inmiddels ruim 150 medewerkers in Nederland. Het hoofdkantoor van HYDAC B.V. is gevestigd in Helmond met nevenvestigingen in Drachten, Dordrecht, IJmuiden, Apeldoorn en Enschede.

HYDAC is met meer dan 8.000 werknemers wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in veel verschillende branches.

Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 50-jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service om de meest uitdagende problemen op te lossen.

HYDAC heeft wereldwijd 50 eigen buitenlandse vestigingen, ieder met een sterke lokale focus. Ondanks deze bedrijfsomvang is HYDAC nog steeds een familiebedrijf, met een unieke klantfocus.

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Sollicitatiebrief met motivatie en CV:elly.ostolski@hydac.com

Makkelijk online solliciteren!

Gebruik het sollicitatieformulier

Error: Contact form not found.